Keuzehulp

Prijs
  1. 12
    75
Inhoud
Hulp nodig?

Sauna geurtjes en opgietmiddel

Sauna geurtjes

Bij Saunatopper.nl hebben we diverse verschillende soorten sauna geurtjes, ook wel opgietmiddel genoemd. De sauna geurtjes zijn veilig in gebruik en voldoen aan strenge eisen van de IFRA (International Fragrance Association). Sauna geurtjes geven u in de sauna een fantastische beleving. Elke sauna geur heeft een aparte functie. De ene geur ontspant, de andere geeft kracht. Ook zijn er geuren die helpen bij problemen aan de luchtwegen, zoals eucalyptus.


De Sauna geurtjes van Finsuola zijn sterk geconcentreerd. Hierdoor heeft u slechts minimale hoeveelheden nodig. FinSuola opgietmiddelen zijn speciaal samengesteld voor de Finse sauna beleving. De intense geuren zijn fris en verlichte de ademhaling, ze bevatten etherische oliën, of natuuridentieke oliën, met geselecteerde- fijne kruiden, zonder toevoeging van synthetische stoffen.


Heeft u een sauna in huis en wilt u heerlijk genieten van een van de geurtjes? Bekijk hier al onze sauna geurtjes. Voor de grootverbruikers zijn de geuren ook verkrijgbaar in 5 liter verpakkingen.

Onze webshops
 
Thuiswinkel waarborg
  • Gratis verzending vanaf €50
  • Vaak al binnen 2 dagen in huis
  • Kom eens langs in onze winkel
  • Deskundig advies
SaunatopperSaunatopper

Wacht a.u.b... Duurt het te lang? Klik dan hierProduct(en) verwijderd

Verdergaan met winkelen Winkelwagen bekijken & afrekenen