Aquafinesse is het beste product op het gebied van waterbehandeling. Het zorgt voor puur, zacht én kristalhelder water zonder een zware chemische geur. Aquafinesse is een volledig alternatief in vergelijking tot chloor. Iedereen weet wel dat het water moet worden gedesinfecteerd om de bacteriën die erin zwemmen te vernietigen, maar mag dat ook ten koste gaan van onze gezondheid of ten koste van de natuur?

Het gebruik van conventionele chemicaliën, zoals chloor of broom in je spabad veroorzaakt sterk ruikend water dat bovendien negatieve bijwerkingen heeft voor je huid, ogen en ademhaling. Zelfs je bad kan beschadigen. Daarbij komt de narigheid dat je meerdere keren per dag of per week metingen moet doen, en eventueel de waarden moet aanpassen.

Is je spa echt zo schoon als je denkt?

Nee. Je spa wordt dagelijks vervuild door vele bacteriën. Deze bacteriën zijn constant bezig een ondoordringbare laag (biofilm) te produceren die zorgt voor de bescherming tegen chloor en andere desinfectiemiddelen. De biofilm voelt kleverig en slijmerig aan en vind je terug op alle vochtige oppervlakken, zoals de wanden, leidingen, cover of de jets. Herkenbaar?

Hoe werkt AquaFinesse?

AquaFinesse pakt het probleem bij de wortel aan; de slijmlaag wordt losgeweekt van het oppervlak en vervolgens weggespoeld met het water. Bovendien kan deze zich ook niet opnieuw vormen. Het resultaat is een spectaculaire vermindering van bacteriën in het water waarvoor nog slechts een minimale hoeveelheid ontsmettingsmiddel nodig is. Zelfs kalk, de notoire vernietiger van spabaden, is niet opgewassen tegen de kracht van Aquafinesse.

Probeer Aquafinesse nu!


  • Verlengt de levensduur van je spaonderdelen
  • Zorgt voor een ongekende waterkwaliteit
  • Biedt ultiem gebruiksgemak
  • Zorgt voor tijdsbesparing
  • Bevat geen gevaarlijke stoffen